Fortsatt full av kampvilje. (foto: Manchester United, x)

18 seire, 3 uavgjort og 15 tap på 36 kamper. Etter en meget lovende debutsesong og lav tapsprosent i forhold til andre Man United-managere, har 2023/24-sesong så langt gitt Erik ten Hag diverse skraper i lakken. Nå er nederlenderens støttespillere på eiersiden «passivisert», Sir Jim Ratcliffe og hans crew skal i løpet av de kommende månedene avgjøre om Ten Hag har pondus til å løfte Manchester United inn i en ny æra. Skal nederlenderen fortsatt bli vurdert, er det to sluttresultat som må på plass.

Manchester Evening News hevder Ratcliffe og gjengen er alt annet enn overbevist om at Ten Hag er rett mann for jobben videre.

LES: 80 prosent sjanse for at den tidligere engelske U21-landslagsspilleren bytter til verdens 183. beste landslag

Det smertefulle tapet mot Fulham på Old Trafford forrige uke kom som et dårlig timet brudd på fire kampers seiersrekke. Det er kamper som denne, som avgjøres i sluttminuttene, en Manchester United-manager må vise han har verktøyene for å vinne.

På tirsdag meldte Foot Mercato Ratclifffe har sendt signaler Zinedine Zidane er drømmesigneringen.

Manchester Evenings News sine «kilder tett på United» hevder det er mye støy rundt Ten Hag, der det eneste som redder sesongen er FA Cup-tittel og Champions League-billett. Ikke enten eller.

LIVE SPORTEN: TalkSport: Ratcliffe vil hente inn veteran med 252 Premier League-kamper i beina

På onsdag er det Nottingham Forest i FA Cupens 8.-delsfinale, i Premier League er det åtte seige poeng opp til Aston Villa på 4. plass. På søndag er det klart for byderby på Etihad.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Manchester United

 

.