Hamza Choudhury. (foto: Leicester, x)

Som norsk fotballentusiast skal vi være forsiktige med å le av andre nasjoners plassering på FIFA rankingen, vi har de siste tiårene slitt med våre egne utfordringer. Likevel, et bytte fra en potensiell plass på det engelske landslaget for en plass på landslaget som ligger langt bak selv Norge på FIFA-rankingen, er en historie verdt å få med seg.

26-åringen Hamza Choudhury har 115 kamper for Leicester og står med 7 U21-landskamper for England. Den defensive midtbanespilleren er en av profilene på Leicester, men har nok skjønt utsiktene for å bli kalt inn av Gareth Southgate er små. Uten kamper på seniorlandslaget har åpnet for Bangladesh, der 26-åringen har besteforeldre.

LES: Vil hente erstatter hos Liverpool for Alphonso Davies

-Vi står på og prøver vårt beste. La oss se hva som skjer. Det er 80 prosent sjanse for at vi får ham med, sier team manager for Bangladesh Amer Khan til Technosports.

i mars skal Bangladesh opp mot Palestina i VM-kvalik, nå mangler bare 20 prosent for at Choudhry tar med seg sin engelske fotballerfaring og hjelper nasjonen.

F7: Daily Mail: Halverer prisen for å dumpe Manchester United-spiller