Paul Pogba - God når han gidder!

Egentlig helt siden Paul Pogba kom tilbake til Old Trafford som tidenes dyreste spiller i 2016 fra Juventus har den franske superstjernen levert vesentlig dårligere for Manchester United enn med det franske flagget på brystet. – Sett utenfra har hans oppførsel vært arrogant, som om han er berettiget spesialbehandling fra alle.

I bakgrunnen den svært kontroversielle agenten Mino Raiola som ved sin dør kan ha åpnet opp en ny dør. Alle stuntene og kjipe medieoppslag som Manchester United har vært utsatt for kjenner Manchester City manager Pep Guardiola seg igjen i fra tiden han ledet Barcelona.

Les: Chelsea har fått amerikanske eiere

Tiden for Paul Pogba i Manchester United er over, avtalen går ut på dato om noen uker. Real Madrid mistet interessen for noen måneder siden, Paris Saint-Germain har også i perioder vært aktuell. – Inntil i dag var Juventus, som krever kraftig lønnskutt eneste reelle alternativ. Ny informasjon om at Manchester City ønsker å rekruttere midtbanespilleren.

Daily Mail opplyser nå at Manchester City er interessert i å rekruttere Pogba gratis i sommer. City skal foreløpig undersøke muligheten for å rekruttere spilleren, da trener Josep Guardiola gjerne vil hente inn en ny allsidig midtbanespiller som kan fylle tomrommet som trolig blir igjen etter Fernandinho, som også har en utløpende kontrakt.

En ting er helt sikkert, går han til Manchester City slipper han å halvere lønna! (og flytte)

Les: The Telegraph: Potter favoritt nå som det blir vanskelig med Pochettino

Hvis overgangen skulle gå gjennom, ville det vært en følsom en på mer enn en måte, ettersom Pogba har lang bakgrunn i Manchester United. Han begynte i klubben for første gang i 2009 og dro tre år senere for å spille for Juventus. Deretter kom han tilbake sommeren 2016.