Fayza Lamari

Som alle andre mødre legger de seg oppi ting de ikke har noe med å gjøre og det eneste som mangler er at Mamma Mbappe tar frem barnebilder på en pressekonferanse og forteller at hans sønn ikke var tørr i sengen før han var fem år gammel.

Det som nå skjer er en fullstendig kuvending i forhold til de alle andre har ment en stund. Vi har vært overbevist Paris Saint-Germain ikke har sagt nei takk til 2 milliarder fra Real Madrid uten å ha noen rimelig sikre kort på hånden.

Les hva vi skrev 29.september: Lionel Messi peker på Kylian Mbappe og raserer Real Madrid sine slue planer

Mbappé blir i PSG

«Jeg snakket med Leonardo (sportsdirektør, PSG) så sent som i går kveld (mandag)», sier Mbappés mor Fayza Lamari til Le Parisien.

Kylian Mbappé har lenge vært omgitt av rykter om et trekk fra Paris Saint-Germain. I sommer mottok PSG to tilbud fra Real Madrid, som begge ble avslått, og tidligere denne uken fortalte 22-åringen at han ba om å få forlate klubben i sommer.

Men nå kommer en ny vending i sagaen. I et intervju med avisen Le Parisien bekrefter Mbappés mor Fayza Lamari at familien og Mbappés agent Delphine Verheyden forhandler med PSG om en ny kontrakt.

  • «Vi er i kontakt med PSG akkurat nå og det går bra. Jeg snakket med Leonardo (sportsdirektør, PSG) så sent som i går kveld (mandag). Hvis vi kommer til noe? En ting er sikkert: Kylian vil gi sitt hele veien til mål for å vinne Champions League», sa Lamari til Le Parisien.

Hun forklarer videre at Mbappés holdning kan endre seg raskt. «Kylian trenger å føle seg lykkelig. Hvis han er trist, kan han til og med gå så langt som å si: «Jeg avslutter karrieren min.» Og det sier han ofte til oss, haha. Med Kylian kan alt endre seg fra den ene dagen til den andre».

Les: Vill ekstase for United-spiller Andreas Pereira!