Nærmer seg de siste Benzema-klemmene. (foto: real, twitter)

Seks måneder igjen av kontrakten, siste kamp på slutten av august. Det begynner å haste for Gareth Bale å få vist seg frem på banen før kontrakten hans løper ut til sommeren. Det vil si, hvis han fortsatt ønsker å presse ut noen sesonger til av beina.

Optimalt sett burde Bale vært på utleie til en klubb der han var sikret spilletid, men med en serie av skader denne sesongen (også), er Bale alt annet enn i god kampform. Waliseren kom til benken mot Atletico Madrid, 12. desember, men ikke lenger.

Les: Mister Wolverhampton-midtstopper, får ny fra Manchester United

På spørsmål om Bale var på vei ut de siste månedene før kontraktsslutt, var Ancelotti overbevist om at dette ikke ville skje.

-Bale er commited. Han har seks måneder igjen av kontrakten og han ønsker å respektere den… Jeg tror ikke vi vil se en exit i løpet av januar… Han trener individuelt. Han er ikke klar for kampen (mot Alcoyana i Copa del Rey). Jeg vet ikke om han er tilbake til Valencia kampen, men vi vil ta ham med til Saudia Arabia (for Spanish Supercopa), sier Ancelotti ifølge ESPN.

Har også hatt gode dager. (foto: real, twitter)

Med bare tre kamper på banen denne sesongen, er dette det laveste antallet kamper på Bale i løpet av åtteårsperioden hos Real Madrid.

Les: Everton setter rekord i Skottland

Nå skal vokte oss for å ta noe på forskudd, men etter at 32-åringen har bedt Real Madrid om å ikke offentliggjøre informasjon om skaden hans, ligger det en potensiell sette-støvlene-på-hylla avgjørelse i sommer. Med rundt 5 millioner kroner i ukelønn de siste sesongene er det hvertfall praktisk gjennomførbart å si at nok er nok.

Vi håper det ikke skjer, men blir ikke overrasket hvis det kommer.