Kun kort tid. Luke, Harry og Jadon skal bare ha med seg et EM-trofé først. (foto: united, twitter)

«Halve» Tyskland ikke har skjønt hva Gareth Southgate holdt på med da han holdt Bundesligas supermann, Jadon Sancho utenfor banen. Mot Ukraina kom endelig muligheten for 21-åringen.

Vi skulle tro Luke Shaw hadde mer enn nok med å holde øye på ballen og ukrainske spillere, men prestasjonene til Sancho tok visst en del av oppmerksomheten til venstrebacken.

Les: Perfekt comeback for Per-Mathias Høgmo

Med de Tre Løvene på brøstet så Luke Shaw hvilken viktig rolle Sancho spilte for at det kunne bli en festglad 4-0 seier. Harry Kane, Harry Maguire og Jordan Henderson sto for de fire punktumene, men den tidligere Dortmund-spilleren sto ofte bak det som skjedde i de offensive bølgene til England.

Luke Shaw var hvertfall overbevist.

-Brilliant! Jeg sa til ham etter kampen: that´s a big performance, forteller Shaw til talkSPORT.

-Han har ikke hatt mye spilletid, og har tydelig vært – ikke skuffet – men hatt lyst til å spille som alle de andre. He kept his head down, fortsatte å jobbe hardt. Han viste folk hvorfor vi kjøper ham (United), og selvfølgelig, selv om jeg var på banen, var jeg virkelig imponert over prestasjonen hans, fortsetter Shaw.

Les på F7: Vipps lager gigant sammen med Mobilepay og Pivo

Som lover å ta ekstra godt vare på Sancho hos United.

-Jeg ser selvfølgelig frem til at han blir Manchester United spiller, og jeg vil fortsette å getting on to him for at han opprettholder denne høye standarden, avslutter Shaw.

Klar tale fra Shaw. Dager der Jadon Sancho ikke leverer på høyrevingen som mot Ukraina, kommer venstreback Shaw til å ta en diagonal løpetur for å jage frem det beste i 21-åringen.

Dette blir bra, banna bein. Vi tipper Solskjær knapt kan vente på å sette igang preaseason med Jadon Sancho i troppen.

Les: Endelig: Patrick Vieira tilbake i Premier League