Emili Rousaud

Etter et annus horribilis for oss alle og spesielt for Barcelona har valget på nytt styre og president blitt framskyndet til januar. Favoritt til presidentposten, Victor Font har kommet med sin del av lovnader, blant annet å hente tilbake suksessmanager Pep Guardiola for å holde på Lionel Messi. – En annen kandidat Emili Rousaud har også kommet med en god dose valgflesk.

I januar arrangerer FC Barcelona valg på nytt styre og klubbpresident for FC Barcelona. Det er flere kandidater, med Victor Font blir sett på som favoritt for øyeblikket. Men kandidat Emili Rousaud har ikke gitt opp.

Les: De fem beste sitatene om Diego Maradona

I Marca presenterer Rousaud planene sine i tilfelle han skulle bli Barcelonapresident

  • «Vi skal rekruttere to toppspillere, en av dem er Neymar. Vi jobber med å bringe ham tilbake til Barcelona – hvis han trekker tilbake søksmålet han har mot klubben»
  • «Vi håper å kunne kunngjøre navnet på den andre store aktøren vi ønsker å rekruttere snart. Vi har en direkte linje til spilleren».

I tillegg sier Rousaud at han ønsker å hente Barcelona legender tilbake til klubben i ulike posisjoner, det dreier seg om Iniesta, Xavi og Puyol.

Les på F7: Disney kutter enda mer enn først annonsert