Unai Emery

Det skal ikke et geni til for å skjønne at hvis du investerer flere milliarder i en fotballklubb forventer du resultater. Paris Saint-Germain er trolig den klubben i verden som bruker mest og likevel ikke har hentet hjem internasjonale trofeer. (Mulig en kinesisk klubb har brukt mer).

Da Unai Emery etter stor suksess som manager for La Liga klubben Sevilla i 2016 tok over Paris Saint-Germain var oppdraget klinkende klart. – Du får alle de pengene du trenger og til gjengjeld skal vi vinne Champions League.

Les: Bruker milliarder, men lykkes aldri helt i Champions League

I sin andre sesong lenge før sommerferien ble Paris Saint-Germain seriemestre, men det holder ikke å vinne Ligue 1.

I forrige sesongs Champions League ble laget slått ut av Barcelona (ledet 4-0 etter kamp én, men røk sensasjonelt 6-1 i kamp nummer to), og denne sesongen var det Real Madrid som sparket de ut av cupen og dermed også sørget for at Unai Emery mistet jobben.

Allerede har vi fått rykter om at Arsene Wenger er i ferd med å få en sentral rolle i Paris Saint-Germain, trolig som klubbpresident. Thomas Tuchel tidligere manger for Bundeligaklubben Borussia som de aller fleste regnet med skulle overta for Arsene Wenger i Arsenal seiler nå opp som favoritt til å overta Paris Saint-Germain.

 

[poll id=»4″]