Peker på utgangsdøra

Nok en gang viste Cristiano Ronaldo hvem som er den viktigste i Real Madrid. Paris Saint-Germain skulle reise kjerringa, men med deres superstjerne Neymar ute ble det for tafatt.

Real Madrid vant stilsikkert 2-1 over Paris Saint-Germain på tirsdag og er dermed videre Champions League med en total 5-2 seier. – Nok en gang når ikke Paris Saint-Germain helt opp i Champions Legue, det begynner å bil en vane å stoppe ved 8 delsfinaler.

Paris Saint-Germain manager Unai Emery har mer penger til rådighet enn noen andre managere i verden fordi eierne ønsker å vinne Champions League, koste hva det koste vil.

Stemingen var naturlig nok en ganske annen hos Real Madrid manager Zinedine Zidane

«Det var en perfekt prestasjon. Vi spilte langt på banen og satte motstanderen under press og vi leverte en veldig god innsats, sier Zidane, ifølge Real Madrids nettside.

«Alle spillerne spilte bra, og det var ikke en enkelt spiller. Vi fortjener å gå videre til neste runde, og jeg kan bare være fornøyd. Jeg kan sette mine spillere på banen og de leverer varen.»

Real Madrid sparte Toni Kroos og Luka Modric.

Første omgang var den jevneste Real Madrid startet bra, men mot slutten av omgangen kom Paris Saint-Germain til flere sjanser.

I begynnelsen av andre omgang var det Cristiano Ronaldo som åpnet scoringskontoen og med det gikk det et sukk igjennom hjemmefansen på Parc des Princes. Paris Saint-Germain hadde to mål å ta igjen, det hjalp lite at deres målmaskin Edinson Cavani 20 minutter utlignet til 1 – 1. Løpet var kjørp og nedturen total da Casimiro faststte sluttresultatet 1 – 2 til Real Madrid.

Jeg synes ikke PSG var dårlig. De gjorde det bra i første kamp, mens de kanskje ikke var så gode i denne,  vi var veldig gode. Deres utvisning endret kampen, vi scoret vårt andre mål, og da ble det vanskelig for dem.

Paris SG – Real Madrid 1-2
Champions League Slutspil
51′ 0-1 Cristiano Ronaldo
71′ 1-1 Edinson Cavani
80′ 1-2 Casemiro

(PSG-Real Madrid 1–2, sammenlagt 2–5) Paris Saint-Germain punget ut 3,7 milliarder for å vinne Champions League. Men kom sørgelig til kort mot Cristiano Ronaldo.