Frank Kessié

Paris Saint-Germain er langt fra mette til tross for rekrutteringer som Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum og Sergio Ramos som hadde var på utgående kontrakter i sine respektive klubber.

Franck Kessié som var en ren forsvarsspiller før han kom til AC Milan har gradvis blitt bedre og mer suksessrik etter hvert som han ble flyttet fremover på banen. – Nå som sentral midtbanespiller er han i ferd med å bli en av Europas mest ettertraktede spillere. Tottenham er på ballen og prøver seg med en bytteavtale mens Paris Saint-Germain er frempå med gigantlønn.

Foot Mercato at PSG planlegger å gjenta suksessen med å fiske spillere som er på utgående kontrakter, denne gangen er det AC Milan spiller Franck Kessié.

Les: ESPN: Manchester United mangler en brikke til en milliard

PSG jobber på to fronter først ved å starte diskusjoner med Kessiés agent. PSG har informert agenten om at klubben er villig til å tilby cirka 9 millioner euro, per år. AC Milan, som ønsker å forlenge med 24-åringen, tilbyr 6,8 millioner euro. – De har også kontaktet AC Milan og fortalt de gjerne kjøper «billig» i vinter istendenfor gratis neste sommer.