Tanguy Ndombele

Av en eller annen grunn valgte Tottenham å holde fast på franske Tanguy Ndombélé med begge hender i sommer, men nå har de tydeligvis endret oppfatning. – Årsaken til at den å har endret seg er Franck Kessié som har vokst til å bli en nøkkelspiller i AC Milan.

Ivorianeren, som kom fra Atalanta i 2017, først på utlån, har fått mye tillit til AC Milan, men han har bare litt under et år igjen av sin avtale. Daily Mail at Tottenham er interessert i en bytteavtale.

Les: Tips for å finne de beste sportsgamblingsidene

Tottenham å bruke Tanguy Ndombélé for å få Kessié til Nord -London.

Kessié har gjort 184 opptredener for Milan og scoret 30 mål. I følge overføringsmarkedet er han verdsatt til nesten 600 kroner.

AC Milan var frempå for bare noen få uker siden og forhørte seg om den fallerte franske stjernen, men fikk da beskjed om at Ndombélé var en del av planene denne sesongen og at de tidligst ville snakke neste sommer.

Ndombélé ble rekruttert for å 60 millioner euro Tottenham sommeren 2019, men har så langt ikke spilt et eneste minutt denne sesongen. Spurs nye trener Nuno Esperíto Santo begrunnet dette med at franskmannen «ikke imponerer på trening».

Les: Ingenting stopper Franck Ribery! -Tilbake i Serie A

Paris Saint-Germain er langt fra mette til tross for rekrutteringer som Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum og Sergio Ramos som hadde var på utgående kontrakter i sine respektive klubber.

Nå rapporterer Foot Mercato at PSG planlegger å gjøre det samme med AC Milan spiller Franck Kessié.

PSG jobber på to fronter først ved å starte diskusjoner med Kessiés agent. PSG har informert agenten om at klubben er villig til å tilby cirka 9 millioner euro, per år. AC Milan, som ønsker å forlenge med 24-åringen, tilbyr 6,8 millioner euro. – De har også kontaktet AC Milan og fortalt de gjerne kjøper «billig» i vinter istendenfor gratis neste sommer.