Mohamed Salah og Sadio Mané

Stan Collymore sier det ikke direkte, men betydningen blir stort sett den samme. Big bucks hos noen få klubber i verdens tøffeste liga har skapt større ulikheter, noe som jekker statusen på Liverpools historiske prestasjon denne sesongen noen hakk ned.

Collymore, den tidligere Liverpool-spiller og Anfield-rebell, er ikke i tvil om at Klopp og gjengen fortjener Premier League-trofeet, men mener de overdrevne superlativene rundt dette Liverpool-laget blir feil når det settes inn i en historisk kontekst.

Les: Liverpool-supporterne kan bare glemme Jadon Sancho

-Liverpool har et stort lag og de fortjener å ha sikret trofeet i løpet av to kamper. Men mens jeg skal feire suksessen til min gamle klubb, vil jeg også påpeke at deres dominans ikke bare skyldes at Jürgen Klopps lag har vært så gode, men også fordi de andre rundt har spilt dårlig, begynner Collymore i en kronikk i The Mirror.

Hva prøver du å si, Stan?

-Liverpools dominans er ikke tegnet på at vi ser det beste laget ever blant engelske klubber. Det handler om at et begrenset antall klubber har mulighet til å fylle troppene fordi de har de største budsjettene, noe som gir dem et stort konkurransefortrinn i forhold til de andre klubbene, avslutter Collymore.

Les: Her har du alle målene Liverpool har scoret på Goodison Park

Den må vi tygge litt på, Stan.

Les: Liverpool-supporterne kan bare glemme Jadon Sancho