Ungdomstreneren visste dette for åtte år siden.

I løpet av noen få sesonger som senior har Trent-Alexander-Arnold utviklet seg til en av verdens best høyrbacker. Assistentreneren hos Steven Gerrard visste dette første dagen han så den U14-spilleren.

Noen spillere trenger tid på å utvikle seg og springer ut for fullt først i midten av 20-årene. Alexander-Arnold er ikke en av disse.

Les: Ikonet Christian Vieri digger Haaland

Michael Beale, i dag Rangers-assistent, ble hentet i 2012 fra Chelsea og inn som ungdomstrener hos Liverpool. Han var ble helt himmelfallen da han opplevde høyrebacken den første dagen.

-Jeg så ham min første dag i klubben da han spilte i midtforsvaret på U14-laget. Han var noe helt annet en vi noensinne hadde hatt i Chelsea. Jeg ble spurt etter min første dag hvilke spillere jeg likte best. Da pekte jeg på Trent som hadde vært bedre enn alle andre, og sa at han kommer på førstelaget, sier Beale til Goal.

Som fikk rett.

I Liverpools jubelsesong i Premier League har backen vært på banen i 28 kamper med 2 scoringer og 13 (!) assists. Det sier i tillegg hvilken offensiv ressurs 21-åringen er for Klopp.

Og dette er bare begynnelsen.

Les: Sky Sports: Nå er det opp til Klopp – stjernesignering klar