To gode venner Raheem Sterling og Riyad Mahrez

Da Raheem Sterling i 2015 gikk til Manchester City var det etter gjentagende forsøk på å få til en forlengelse på hans kontrakt med Liverpool. – Sterling gikk fra å være en helt på Anfield til å bli en folkefiende den 14 juni 2015.

Nå er vi inne i samme runde i nabobyen Manchester. – Denne gangen er det mangel på spilletid som fører til bølgene. Venstrevingen var Liverpool sin minst populære helt til Philippe Coutinho to år senere gikk til Barcelona.

Les: 90min: Wolverhampton har gitt opp Adama Traoré

Ironien er at de begge ønsker en retur.

Raheem Sterling har har tidligere uttalt at han er åpen for å dra videre og kan tenke seg et eventyr i utlandet. Men vet vi at hans første alternativ er i England.

Spanske El Nacional skriver at den engelske landslagsspilleren ønsker seg tilbake til Liverpool. – Men det er to store hindre, Liverpool fans som til tross for at det har gått over seks år ikke har glemt og Manchester City som virkelig ikke vil selge til en konkurrent.

Les: Bayern München klar til å doble lønna som Chelsea stjerne anser som «et slag i ansiktet»

Raheem Sterling har i lengre tid bedt Liverpool fans om tilgivelse, samtidig som han forsøker å ikke bli upopulær på Etihad. – En vanskelig balansegang.