Har fart, kraft og teknikk, men veldig sjelden scoringer. (foto: wolvers, twitter)

Etter at Adama Traoré dundret seg inn i Premier League for noen sesonger siden har spanjolen vært linket til flere storklubber. Det har ikke blitt noe av exit Molineux, men heller ingen harmonsisk tilværelse hos ulvene. I 2019 åpnet spiller og Wolves forhandlinger uten å komme i mål. Resultatet ble at Nuno Santo utdelte vingen mindre spilletid. Nå er vi på´n igjen.

Ifølge 90min har forhandlinger mellom de to partene pågått de siste ukene, men fortsatt uten resultater. For manager Bruno Lange blir det en utfordring med hvor mye han skal satse på Traoré denne sesongen når spanjolen holder tilbake på signaturen. 90min hevder Wolves har gått lei, og er nå er klar for å selge Traoré i januar.

Les: Xavis store utfordring kan bli løsningen

Både Liverpool og Leeds har jevnlig forhørt seg hos Wolverhampton, men trakk ifølge 90min seg tilbake da Wolverhampton dro frem prislappen på 40 millioner pund. Tottenham skal også tidligere ha vært på døra, og skal ha sendt inn et bud som høflig ble avslått.

90min hevder Liverpool fortsatt er interessert, men gjengen på fra Anfield mener markedsprisen til Traoré ligger på under 30 millioner pund.

Du fløtter ikke Traoré når han har bestemt seg. (foto: wolvers, twitter)

Nå har også Barcelona med Xavi kommet på banen, men har ingen mulighet til å bære en overgang til flere titals millioner pund i januar. 90min hevder Xavi er en stor fan av Traoré, og vil om mulig bringe 25-åringen tilbake til Barcelona. Åpner Wolverhampton for en leieavtale i januar for Barcelona, kan Barcelona rekke å få mer orden på økonomien frem til sommeren for en permanent overgang.

Les: Adresseavisen: «Veldig sugen på å ta over Rosenborg»