Du har tid nok, gutt.

Første kjøp for Liverpool da vintervinduet åpnet var Takumi Minamino som kom fra RB Salzburg. Den japanske makkeren til Erling Braut Haaland hadde en utkjøpsklausul på bare 10 millioner euro. – Nå skriver The Guardian at Liverpool kan være i fred med å bryte alle klubbrekorder med et bud på Kai Havertz. (Burde være greit i og med at de har vært så sparsomme så langt i januar)

Bayer Leverkusens offensive midtbanespiller Kai Havertz er en meget imponerende og allsidig playmaker.

Les: Pep Guardiola: Riyad Mahrez er aldri skadet fordi han ikke har muskler i beina

Man skal ikke skue hunden på hårene -Tynn og «nerdete»

Kai Kavertz fortalte for et år siden i et åpenhjertig intervju med Bild at hans nerdete utseende og tynne kropp lurte motstanderne. De slappet av et øyeblikk som han benyttet til å knuse dem. – Tviler på at noen gjør den feilen nå som han verdsettes til over en milliard.

Liverpool Jürgen Klopp er ikke i tvil om hvor bra Kai Havertz vil være for dem og skal ha vridd hierarkiets arm for å få dem til å sette overgangsrekord ved å komme med et bud på godt over en milliard kroner.

Det må såpass til den 20 år gamle tyskeren, tungt og nesten uunngåelig knyttet til Bayern München. Han blitt kalt «en spesiell spiller» av manageren hans Peter Bosz. Han havnet også på 86 plass på The Guardian sin liste over de 100 beste aktive fotballspillere i 2019, noe som er meget imponerende for en spiller som er så ung.

Les på Popidol: Comeback for Kræsj Pink