Pep Guardiola: Riyad Mahrez er aldri skadet fordi han ikke har muskler i beina

(c) Bilde: Premier League: Riyad Mahrez

Riyad Mahrez har endelig startet å briljere for Manchester City etter en under pari debut sesong for Premier League-mesterne.

Fra å kjempe om spilletid er han nå en selvfølge på laget for manager Pep Guardiola, såpass sikker på at alt er bra er de begge at det ikke er noe problem å spøke litt.

Les: Spansk Golden Boy blir makker til Zlatan

I sine 18 Premier League-kamper i 2019/20 har Mahrez scoret syv mål og sørget syv assist.

I følge WhoScored er det bare lagkameraten Kevin De Bruyne (7.96) som kan skryte av en høyere rating denne sesongen enn Mahrez – som er likt på 7.72 med Wolves ‘Adama Traore.

Ikke verst, Riyad, ikke dårlig.

Spanjolen var nok en gang full av ros for 28-åringen etter Citys 6-1 nedriving av Aston Villa sist søndag, der Mahrez scoret to ganger, denne gangen med en litt spesiell vinkling.

Da han snakket om hvordan Mahrez tilsynelatende aldri er skadet, uttalte Guardiola at grunnen skyldes at Mahrez ikke har noen muskler i beina. – Og fortsetter i humoristisk stil:

«Forskjellen mellom forrige sesong og denne sesongen er at han spiller flere minutter fordi manageren er mer snill mot ham»

«Nivået han spilte forrige sesong var også bra. Han elsker å spille fotball».

«Du ser på beina hans at det er umulig å bli skadet fordi han ikke har noen muskler. Den siste tredjedelen har han noe spesielt, alltid har jeg følelsen av at han kan score et mål.»

«Mahrez er ute og og presterer i verdensklasse i Premier League med spisepinner, ikonisk»

Les: Birkir Bjarnason sjekker inn i Serie A

Hvis du vil ha bevis på om Mahrez faktisk har muskler i beina, la Leicester ut bevis sommeren 2016.