Mohamed Salah

Det sies at Liverpool gjør alt i sin makt for å få en forlengelse med den 29 år gamle målmaskinen Mohamed Salah. Egypteren som gang på gang henter hjem poeng og med det bidrar stort til Liverpool sin suksess har kontrakt til sommeren 2023.

Liverpool ønsker allerede nå å sikre seg at Mohamed Salah blir på Anfield. Manager Jürgen Klopp har helt siden Salah kom til Liverpool fra Roma sommeren 2017 latt seg overraske og begeistre over hans ekstreme ferdigheter og i tillegg flere ganger fortalt hvor viktig han er for det indre livet i klubben.

Les: Raheem Sterling lei av tresmak i rompa

Så lange denne sesongen har Mohamed Salah scoret ni mål og tre assists på ni kamper. Førsteplassen i Premier League er innen rekkevidde i dag da Liverpool møter Watford og Chelsea som har et poeng mer reiser Brentford Community Stadium i det som sikkert blir en tøff kamp.

Les på Engelske Klubber: Nok et forfall for Klopp

Football Insider opplyser at Liverpool tilbyr Salah en ny ukelønn på 350 000 pund, drøyt 4,1 millioner kroner i håp om få en utvidet med minst to år til.

AS skriver at Salah krever 500 000 pund i uken for å forlenge, men den summen har blitt avvist av de fleste minutter etter artikkelen ble skrevet. – Men en ting er 100% Liverpool klarer ikke å holde på sin egyptiske helt hvis de ikke foretar en kraftig økning av dagens lønn. (150 000 pund i uken)