Liverpool villig til å betale det det koster

Når tigeren våkner.

Liverpool skal være veldig nær en overgang for Real Madrid keeper Keylor Navas i følge Marca. At det kommer store endringer Santiago Bernabéu i sommer vet vi, mye har skjedd allerede. Manager Zinedine Zidane har sluttet og inn har den spanske landslagssjefen Julen Lopetegui kommet. 

Liverpool er villig til å betale det Real Madrid måtte ønske for Navas og de skal være «veldig nær» en overgang.

Les: Liverpool halter på overgangsmarkedet

Ifølge Marca, vil  Real Madrid sette fart på sin deltagelse i overgangsmakedet nå som ny manager er på plass, det har lenge vært klart at Keylor Navas, til tross for å ha stått i mål mens Real Madrid har hatt historisk suksess i Champions League, vil bli solgt så snart en mer «sexy» keeper kommer.

Mange Liverpool fans mener de kunne vunnet Champions League hvis Navas hadde vært deres keeper.

Les: Hodeskade påvirket Liverpool-keeperens giganttabber mot Real Madrid

Roma keeper Alisson Becker har lenge vært en favoritt og et salg av Keylor Navas beror på at han, eller enn annen på en meget kort liste over keepere kommer på plass.

Alisson er for tiden i Russland med Brasil. – Slik det ofte er ved overganger er det en kjede av hendelser som må klaffe. Roma må ha snøring på i ny førstekeeper, og Real Madrid må klare å hente Becker for at Liverpool skal få kjøpe Navas. Hvis de klarer å selge Karius til Roma vil sirkelen være komplett.

Marca skriver at Alisson har gjort det klart at det er hans prioritet å signere for Real. De skriver også at Real Madrid ikke er like villige som Liverpool til å sikre seg en keeper, grensen skal visstnok ligge på 60 millioner euro.