Nå må dere se å få litt bakkekontakt.

Liverpool trenger en ny sisteskanse. Uansett hvordan du ser på det, vil motstanderne bruke Loris Karius sine to blemmer for alt det er verdt, og gjøre alt for å skape usikkerhet hos Liverpool-keeperen neste sesong. Derfor er det ergelig når førstevalget til Klopp nå glipper ut av hendene.

Brasils stjernekeeper Alisson er klar for å vise seg frem i VM. Roma hevder at dette utstillingsvinduet er unødvendig for å vurdere keeperen sin, og har verdsatt 25-åringen til verdens dyreste keeper.

Les: Markedsavdelingen hos Liverpool hadde allerede laget videoen

Ifølge Sky Sports er ikke Liverpool villige til å møte kravet på 860 millioner kroner og har ikke lykkes med å få Serie A-klubben inn på et annet spor. Nå er Liverpool i ferd med å trekke tilbake sin interesse for brasilianeren.

Har vært bunnsolid denne sesongen.

Sky Sports hevder i samme slengen at Real Madrid ønsker å hente Chelsea-kepperen Thibaut Courtois, som er inne i sitt siste år av kontrakten. Dette betyr at Chelsea, hvis, dersom, at belgieren går til Real, er interessen og betalingsviljen til å betale for Roma-keeperen stor.

Les: Er dette Liverpool sin nye keeper?

Alisson holdt nullen i 17 kamper for Roma i Serie A forrige sesong, bare slått av Napolis Pepe Reina.

Siden vi har sansen for Loris Karius, tar vi med at tyskeren stod for 16 kamper uten baklengs denne sesongen. Ikke dårlig det heller.

Vi håper virkelig at Liverpool får inn noen fulltreffere på sommerens overgangsvinduet, selv om starten har vært alt annet enn vellykket for Champions League-finalistene.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste