Litt færre klemmer om dagen? (foto: liverpool, twitter)

I takt med Liverpools svake resultater (sammenlignet med to siste sesongene, vel å merke), har Mo Salahs fremtid hos klubben blitt mer usikker. I jubelsesongen da Liverpool dominerte totalt i Premier League ,var egypteren angrepskongen på balløya.

Denne sesongen har han fortsatt, men på tross av imponerende 20 Premier League-scoringer, er det ett eller annet som skurrer i kulissene.

Les: Klart for Haaland og Sørloth-batalje

Ryktene om en exit er én ting, men når spilleren selv går ut i media og slipper kommentarer som heller olje på ryktebålet, da ligger det noe i lufta nede i den røde delen av Merseyside.

I januar hadde tonen endret seg noe, der Salah uttalte at «han ser seg selv i Liverpool i lang tid fremover», men når Sky Sports pusher egypteren på om det venter en forlengelse med Liverpool, gir svaret ikke et særlig godt svar.

Les på Popidol: Juan Joya Borja mannen med verdens mest hysteriske latter er død

For spillere som skal være del av stammen hos Liverpool de kommende årene bindes opp til forlengelse i god tid før kontraktsutløp.

Så hva med toppscorer Salah?

-Ingen snakker med meg om det, så jeg kan ikke si så mye. Ingen i klubben snakker meg meg om noe som helst, så jeg vet ikke, sier Salah til Sky Sport.

Kontrakten løper til 2023, så det er fortsatt god tid. Likevel signaliserer ikke akkurat «ingen i klubben snakker med meg om noe som helst» om at Mo Salah blir å se på Anfield i så altfor mange år fremover.

Les: Sendte Ronaldo og Juventus i skammekroken