Var høyt og lavt, men fikk ikke den forløsende scoringen noen av dem. (foto: liverpool, twitter)

Det gikk bedre for Liverpool denne gangen. Etter at Hazard avgjorde cup-kampen mot de røde på onsdag, kriblet det nok ekstra godt i magen til Klopp da London-laget stilte seg opp på nytt, lørdag i Premier League.

Liverpool slapp med skrekken og kunne si seg rimelig fornøyd med 1-1 mot Chelsea. For de røde var det Daniel Sturridge som stod for den befriende avslutningen.

Gratulerer, Sturridge, men for oss blir det litt rart å ikke prate om Mohamed Salah. Hva er det som skjer med den egyptiske lynvingen, trenger vi å være bekymret?

Les på popidol: David Beckhams mørke side avslørt

Vel, ifølge Klopp er det ingen grunn til det. Salah hadde flere målsjanser i kampen og ble byttet ut etter 66. minutter, men Liverpool-treneren følte ikke for å disse fjorårets stjerne.

-Det var ikke Mo´s beste kamp. Men i en kamp som dette hvor han konstant kommer i gode situasjoner, det viser at du er en spiller av verdensklasse. Men det er som å lære å sykle. Du våkner ikke en morgen og har glemt hvordan det er, men i perioder blir det som dette. Han er i en slik en periode nå, men ingen problem. Han er i den beste fysiske formen jeg har sett, sier en rolig Klopp ifølge Sky Sports

Begge hadde grunn til å smile denne gangen. (foto: liverpool, twittter)

Og om kampen, er Liverpool-treneren like rolig:

-Vi hadde seks, syv store sjanser. Vi gav Chelsea én stor sjanse som de utnyttet. Vi gjorde det ikke. Sånn er livet.

Litt lettet var han nok. (foto: liverpool, twitter)