Nå skjer det igjen – hva er det med disse beina til Bale?

680
Deja vu, Gareth? (foto: real, twitter)

Real Madrid har dundret i vei i La Liga denne sesongen,og har svart på tiltale etter at forstå-seg-påere bare ventet på å kunne si: Hva var det vi sa, uten Ronaldo er dere nada. Gareth Bale har tatt skrittet opp, men er nå satt tilbake igjen med skade. Vi syntes vi har skrevet denne historien tidligere. Deja vu?

Forrige sesong var Bale marginalisert hos Real Madrid. Skade, skade og atter skade gjorde waliseren sårbar. Zidane hadde andre planer enn å sette inn en halvtrent Bale. Så snudde det i våres.

Les også på F7city: Her er den nye storstuen i Madrid

Bale var en av de store heltene da Real sikret Champions League-trofeet for n´te gang. Da Zidane pakket bagen og forlot San Bernabeu og Ronaldo gjorde seg til  italiener, var døren åpen for waliseren.

Real trenger deg sårt! (foto: real madrid, twitter)

Og Bale tok utfordringen. Vi vet ikke om det var noe symbolikk i kampen mot Atletico, men  i en kamp der Bale hinket ut med lårskade, endte det 0-0.

-Gareth kjente ubehag i låret i første omgang og valgte å gå av for sikkerhets skyld. Nå skal han gjennomgå tester, så får vi se, sier Julen Lopetegui ifølge Sun.

Tremålsscorer Bale ute med skade og Isco ute etter blindtarmoperasjon. Plutselig ble Ronaldo savnet.

Ikke bare Messi som savner Ronaldo om dagen?

Les også på F7sport.com: Press Relese Cristiano Ronaldo

Det eneste lyspunktet er at Barcelona også snubler og avgir poeng. Hva er det med Bale og disse beina?

Ikke mer skade. Please!

Les: Tettey har fått opp dampen