Ruben Amorim var ment å erstatte klopp.

To ting blir fakta på Anfield i sommer. Jürgen Kllopp forlater klubben (snufs) og Arne Slot tar over taktstokken, Det siste veier dessverre ikke opp for det første. Prosessen med å hente ny trener til Anfield startet hos Xabi Alonso, som valgte å bli hos Leverkusen, var innom Roberto de Zerbi, før det dreide seg kun om Ruben Amorim. Den portugisiske treneren skapte en god del entusiasme hos Liverpool-supporterne, men så ble det møte i London og plutselig var Sporting-treneren ute av bildet.

Det fremsto som Amorim selv valgte å fortsette med Sporting og takke nei til Liverpool, men ifølge den tyske journallisten Christian Falck var ledelsen hos Liverpool og Sporting i «advanced talks» med mål om en signering. Så hva i huleste skjedde?

LES: Italias beste klubb må bla opp 400 millioner euro til mandag

Falk hevder prisen som lå på bordet for å hente Amorim til Liverpool i sommer var på 10 millioner euro, men rett før avtalen skulle på plass, skal Sporting-president Francisco Varandas ha doblet prisen til 20 millioner euro. Dette fikk Liverpool til å trekke seg fra forhandlingene.

ENGELSKE KLUBBER: Der kom avskjeden med Manchester United-supporterne

Resultatet ble Arne Slot.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Wolverhampton