Inter Milans Inzaghi utfolder seg på kamparenaen.

Mens Premier League-klubbene stort sett har problemer med å få det ekstreme utgiftsnivået til å harmonisere med reglene for bærekraftig klubbdrift, slites det hardt i Serie A. Selv en toppklubb som Inter Milan, balanserer på en være eller ikke være-strek. I Milano jobbes det på spremg for å finne noen som er villig til å låne bort noen milliarder – rasktk.

For noen uker siden smalt champagnekorkene i taket da Inter kronet seg som vinner av Serie A, nå kommer en prosess som er rimelig motstridende med å være en mesterklubb.

LES: Vil tilbake til Premier League etter Bayern München kollaps!

The Times melder om en heseblesende prosess, der eier Steven Zhang og Suning Holding jobber intenst for å refinansiere et lån fra covid-tiden i 2021 på flere hundre millioner euro. Suning Holding har forsøkt å selge klubber i mer en to år uten å lykkes, med sine betydelige låneforpliktelser.

Ifølge Times har Zhang og eierne frem til mandag med å betale tilbake gigantlånet fra Oaktree, som har vokst til 400 millioner euro med en årlig rente på over 12 prosent. Har ikke Inter-eierne betalt milliardene neste uke, kan Oaktree potensielt overtal som eiere av Serie As beste klubb.