Liverpool snublet seg til tre poeng

Fotfølger drømmen. (foto: liverpool, twitter)

Det holdt ikke med mye, men etter tap mot Manchester City og Wolverhampton smakte det uansett godt for Liverpool og Jürgen Klopp. Men litt tynt var det.

Turen på lørdag gikk til badebyen Brighton, der manager Chris Hughton sikkert så sin sjanse til å overraske etter Liverpools småvingling i det nye året.

Hadde nok troen på at det kunne gå. (foto: brighton, twitter)

Og det holdt nesten.

Fem minutter ut i andre omgang gikk Mohamed Salah over ende inne i 16-meteren og fikk straffe. Mot urgamle råd, skulle Salah selv sette straffen, men denne gangen var det null problem.

Ekstra godt at det er Salah som får sette punktum. (foto: liverpool, twitter)

Les: Bare detaljer gjenstår for Vålerenga-overgang

0-1, et kort kampreferat og tre poeng til Liverpool.

Det ble altså en nødvendig seier, men et Liverpool som scorer én gang i løpet av nitti minutter – på straffe – har ingen god dag på jobb.

Men det viktigste akkurat nå er at Klopps menn beholder luken til Manchester City i toppen av tabellen. De røde står nå med 57 poeng etter 22 kamper. City ligger på andreplass med 50 poeng, men har én kamp mindre spilt.

13. plasserte Brighton klarte det nesten. (foto: liverpool, twitter)

På søndag er det City som skal møte Nuno Santos ulver. Men denne gangen dreier det seg ikke om cup, og Wolverhampton må belage seg på å møte det beste Guardiola har å by på.

Les: Endrer det norske overgangsvinduet