Liverpool slipper en av de mest brysomme City-spillerne

Wunderschön! (foto: liverpool, twitter)

Det begynner å bli folksomt på tribunen med skadede City-spillere. Denne gangen er det Mr. City som mister årets kamp mot Liverpool.

City-kapteinen David Silva ble ledet ut med muskelskade i møtet mot Southampton. Nå melder Guardiola at han mister sin leder på gressmatta i kampene mot Liverpool på søndag og Atalanta i Champions League.

Les: Tilbud i kø for «gjenfødt» Liverpool stjerne

– David Silva var skadet. Fem minutter før pause fortalte han meg at han hadde et muskulært problem. Jeg har ikke snakket med legen, men når han har et muskulært problem og ikke kan spille videre, så er det fordi han er plaget med noe. Og når det er et problem i muskulaturen er man ute i minst 10-12 dager, sier manager Pep Guardiola på en pressekonferanse.

O store fotballgud, hvorfor gjør du dette mot oss? (foto: city, twitter)

Med seks poeng opp til ligaleder Liverpool og muligheten til å halvere dette på søndag, kommer Silvas skade på et maks uheldig tidspunkt.

Les på Popidol: Dwayne ‘The Rock’ Johnson lanserer sin egen tequila

Som det ofte gjør med skader.

Dermed må spanjolen sette seg oppe i høyden på Anfield med Aymeric Laporte, Leroy Sané, Rodri og Oleksandr Zinchenko og se sine lagkamerater kjempe for de kanskje viktigste tre poengene på denne siden av nyttår.

Surt.

Les: Har sparket siste sesongs trenerhelt