Tilbud i kø for «gjenfødt» Liverpool stjerne

(c) Bilde: Liverpool FC: Adam Lallana

Liverpool kan bli tvunget til å selge en gjenfødt stjerne når januarvinduet åpnes. Adam Lallana dukker opp som et mål for klubber i Kina og Major League Soccer.

Kontrakten med Liverpool løper frem til sommeren.

31-åringen har tvunget seg tilbake i Jurgen Klopps hode og fremtidsplaner de siste ukene, han scoret utligningen i 1-1 kampen på Old Trafford og startet en fikk start i stedet for Fabinho under lørdagens 2-1-seier på Aston Villa.

Les: Chelsea vil utfordre kjøps-forbudet og hente spiss

Selv om Liverpool planlegger å tilby midtbanespilleren nye betingelser melder Daily Telegraph at en rekke klubber i Kina og Amerika bereder en tilnærming for den tidligere Southampton spilleren foran januarvinduet.

Adam Lallana sier han er fornøyd i Liverpool, men ønsker å spille mer. Telegraph skriver han er villig til å diskutere overgang på det nye året hvis det er garantert mer vanlig fotball fra første lag. En overgang til kinesiske Super League eller MLS vil trolig også innebære en kraftig lønnsøkning.

Liverpool manager Klopp kommenterte: «Jeg vet ikke nøyaktig hva som vil skje i mai for noen for øvrig, men det beste en fotballspiller kan gjøre når de har muligheten er å spille bra, og det er det Adam gjør».

“Nå er det andre gang på rad, han spilte mot Manchester United, han var god».

”Han er definitivt tilbake etter skader, han er i enestående fysisk form. Det er det viktigste i en karriere og alt det andre, får vi se.»

Les: «Alle» ønsket å kjøpe, men ingen la inn bud