Fabinho blir med til Paris. (foto: liverpool, tiwtter)

Liverpool planlegger bruke store deler av sitt transferbudsjett på å styrke midtbanen, med Borussia Dortmunds midtbanespiller Jude Bellingham som et av deres toppmål.

Den engelske landslagsspilleren har vært en stor hit i sin tid i Bundesliga, og det ville ikke være så overraskende å se ham komme tilbake til engelsk fotball på et tidspunkt i karrieren.

UNITED: Byr 42 millioner pund pluss Anthony Martial

Liverpool antas å være interessert i å fornye midtbanen sin, men ESPN hevder at de er mer sannsynlig å vente med å prøve å signere Bellingham i 2023 enn å gå for West Hams Declan Rice i år.

En av disse vil eventuelt bli klubbens dyreste spiller noensinne, og vil trolig koste mer enn 75 millioner pund som Virgil Van Dijk kostet.

Jude Bellingham

Liverpool skal vurdere at årets midtbane holder minst ett år til noe som kan gjøre at de utsetter de største investeringene til etter neste sesong. Hverken Henderson, Fabinho, Thiago og Milner kan omtales som ung og lovende. Og de nest beste med Curtis Jones, Chamberlain og Harvet Elliott har ikke helt nivået til å spille Champions League-finale enda.

LES OGSÅ: Ten Hag vil ha frisparkspesialist

Dette er noe Manchester United kan dra nytte av, da de de kan by uten særlig konkurranse på Rice denne sommeren.

ESPN opplyser at Manchester City også har andre prioriteringer på overgangsmarkedet, mens den nåværende usikkerheten hos Chelsea kan skade sjansene deres for å få det 23 år gamle West Ham-stjernen.

Rice er helt klart en toppspiller og har bevist på Premier League-nivå, mens Bellingham kan trenge litt mer tid for å finne seg til rette, selv om han kanskje passer enn Rice i Jurgen Klopps Liverpool.