(c) Bilde: Southampton Alex McCarthy

Liverpool har de siste fem årene brukt 1,9 milliarder kroner på spillere fra Southampton, det har stort sett vært vellykket (hvis du ser bort fra litt krangling og karantene).

Spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert har funnet veien døra på Anfield i en jevn strøm nordover fra havnebyen Southampton.

Les: To skjebnekamper i neste serierunde

Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29) på radaren til den ferske Champions League-mesteren. – Det kommer ikke til å bli billig, men de klarer sikkert å hente inn en del ved å selge sin nåværende reservekeeper, Simon Mignolet. Mignolet er på alle mulige måter egentlig en førstekeeper, men etter at førstevalget Alisson har fremstått som en levende vegg siden rekordovergangen fra Roma velger han trolig å gå for førstekeeperposisjonen et annet sted.

Les: Simon Mignolet sin agent har kastet seg over telefonen

Southampton-målvakten innledet sist sesong som førstekeeper på imponerende vis. Innsatsen gjorde at Englands landslagssjef Gareth Southgate belønnet 29 år gamle McCarthy med debut for Three Lions, i treningskampen mot USA i november.

Men bare to måneder inn i det nye året, valgte Southampton-manager Ralph Hassenhuttl til stor overraskelse for Alex McCarthy å heller satse på Angus Gunn mellom stengene.

Mignolet trives ikke i skyggen på Anfield har representert Liverpool over 200 ganger, siden overgangen fra Sunderland i 2013. -To ganger er han skjøvet ned fra førstekeeper plassen først fra tabbekeeper Loris Karius og så nevnte Alisson.

Ifølge Liverpool Echo. vurderer dessuten storklubben å legge inn et bud på Southampton-spilleren Matt Targett. Liverpool og Alberto Moreno skilller som kjent lag denne sommeren, og rødtrøyene trenger et nytt alternativ til Andy Robertson på venstrebacken.

Les på Popidol: Fem ting du ikke vet om Diego Maradona, filmskaper avslører alt!

Også Arsenal rapporteres å være interessert i 23-åringen.