Kommer litt ufrillig hjem.

Den belgiske målvakten Simon Mignolet spiller andrefiolin etter Alisson i Liverpool. – Det er ikke en lett situasjon når man har lyst til å spille kamper. 

Simon Mignolet sin agent ringer rundt og forteller klubber i hele Europa og forteller han er tilgjengelig for 50 millioner kroner.

Les: Marcelo Bielsa vet ikke om han fortsetter i Leeds

Liverpool er allerede på utkikk etter en ny andrekeeper og har tydeligvis identifisert Ugurcan Cakir som den ideelle kandidaten.

Den tyrkiske 23 keeperen, har imponert i Trabzonspor denne sesongen, og har nylig blitt en del av det tyrkiske landslaget.

Ifølge hans agent, Erdi Kirkpinar, har hans gode form tiltrukket interesse fra store europeiske klubber, inkludert Liverpool. Til den tyrkiske publikasjonen Ajansspor, sa han: «Hvert lag har speidere, og noen av dem følger Ugurcans kamper. Schalke har ikke gjort et offisielt tilbud for ham».

«Jeg vet at Lille og Schalke følger med. Liverpool er også interessert. Liverpool representanter har snakket med oss, vi hadde noen kontakter, men ingen offisielle tilbud har kommet fra dem. »

Cakir er kontrakt på Trabzonspor til juni 2021