Jude Bellingham vet hvor målet står

Det irriterer Liverpool manager Jürgen Klopp stort at klubben ikke klarte å overbevise Jude Bellingham og Brighton om at det beste de kunne gjøre for bygge videre på midtbanespillerens enorme talent var å velge dem.

I fjor sommer var det Borussia Dortmund som trakk det lengste strået og fikk hentet han til tysk fotball for bare 23 millioner euro. – Vesentlig mindre enn det et samlet kobbel av Premier League klubber var villige til å betale.

Les: Le Figaro: Zidane har funnet drømmejobben

Nå, litt over et år senere har Liverpool klart å bli overbevist Jürgen Klopp at 18 år gamle Jude Bellingham har potensiale til å bli en Liverpool legende og at selv en milliard er en rimelig pris å betale.

Det er ikke slik at ting har skjedd i et vakuum. Borussia Dortmund har vært utrolig flike til å utvikle Bellingham sine talenter, løftet han har gjort etter hans introduksjon til Bundesliga er svært imponerende. I sommerens EM sementerte han vår oppfatning at han er en av fotballøyas aller største talenter. Midtbanespilleren fikk tre kamper for meget sterkt engelsk lag som tapte på målstreken i finalen mot Italia. – Også i VM kvalifiseringen er han en del av Gareth Southgate sine utvalgte.

Daily Star melder at Liverpool er interessert i å signere Jude Bellingham og at prisen for øyeblikket skal være 80 millioner pund, noe som er tett under en milliard. Borussia Dortmund som stort sett lykkes på overgangsmarkedet er klar over den enorme interessen og vil helt klart kapitalisere på det. Lander overgangen på en milliard eller mindre vil det overraske stort.

Bellingham kom til Dortmund fra Birmingham før forrige sesong. Så langt har han blitt notert for fem mål og åtte assist på 51 kamper i den gul-svarte trøyen.

Les: Al-Khelaifis spark til Real Madrid, Barcelona og Juventus: «Løgnere og tapere»