Nasser Al-Khelaifi

Real Madrid, Barcelona og Juventus har tidligere kunngjort at de fortsetter å planlegge Superligaen. PSG-president Nasser Al-Khelaifi har nå delt ut er kraftig spark til klubbene.

  • Løgnere og tapere, sier han under ECAs generalforsamling.

Les: Snart åpner Estadio Santiago Bernabeu

Det er deilig når noen snakker rett fra levra!

Nasser Al-Khelaifi, som blant annet er president i Paris Saint-Germain, har delt ut et spark til klubbene som prøvde å danne «Superligaen» forrige sesong og påpeker hvorfor prosjektet deres aldri ble til noe. Al-Khelaifi mener at Uefa gikk seirende ut i striden og klager over de tre klubbene som ikke har forlatt prosjektet ennå.

«Jeg vil ikke bruke mye tid på å snakke om 18. april fordi jeg ikke liker å fokusere på løgnere og tapere,» sa Al-Khelaifi i en tale under ECAs generalforsamling. Presidenten for PSG er også ny sjef for European Clubs ‘Associations (ECA). ECA er et organ som representerer interessene til profesjonelle fotballklubber i Uefa.

Real Madrid, Barcelona og Juventus er de eneste klubbene i de 15 opprinnelige som ikke har forlatt «Super League» -prosjektet ennå. Alle tre klubbene har tidligere kunngjort i fellesskap at de vil fortsette å utvikle superliga -prosjektet.

  • Sammen forsvarte vi interessene til europeisk fotball for alle. Vi stolte på styrken til presidenten (UEFA -president Alexander Ceferin). Han sa «vi vil vinne» og det gjorde vi, sier Al-Khelaifi og fortsetter:
  • Samtidig som de tre opprørerklubbene sløser med kreftene, endrer historiene sine og fortsetter å rope mot himmelen, beveger vi andre oss fremover.

Eierne av Real Madrid, Barcelona og Juventus har alle fått mye kritikk for ikke å ha forlatt ideen om en superliga ennå.

Les på Popidol: Gavmilde Kieran Trippier stripper ned til underbuksa