Bare Ramos-skjegget som mangler. (foto: ginter, twitter)

Matthias Ginter fikk testet seg mot Sergio Ramos og Real på tirsdag og kom godt ut av det. Nå løfter den tyske legenden Lothar Matthäus midtstopperen opp på øverste hylle.

Ginter har vært konstant for Borussia MönchenGladbach og var sterkt delaktig til at Real Madrid bare såvdt reddet ett poeng i Champions League-møtet.

Les: Guardiola og Messi skal vinne Champions League neste sesong

Matthäus trekker frem Ginter som den perfekte lederen i forsvaret, og bruker lederen over alle ledere som sammenligning.

-Ginter har blitt en leder der bak på en tilsvarende måte som Ramos er hos Real. Han gir ikke bare lagkameratene instruksjoner, men leder dem også. Han minner meg om Ramos, skryter Matthäus til Sky Tyskland.

Wow.

Og som Ramos, nekter Ginter å stå over kamper. Den tidligere Dortmund-spilleren har bare misset 10 ligakamper i løpet av de tre fulle sesongene hos Borussia.

Les på F7: Som en futuristisk drøm! Real Madrid åpner opp dørene til nye Bernabeu

-Tidligere pratet han ikke så mye og fulgte heller flokken. Nå tar han ansvar og tar viktige avgjørelser defensivt og offensivt, avslutter Mätthaus.

Kontrakten til den tyske landslagsspilleren går ut i 2022. Skal vi tro Mätthaus har 26-åringen fortsatt et stort potensiale for å vokse videre. Dette er en midtstopper som definitivt også burde stå på ønskelista hos flere av storklubbene i Premier League med et påtrengende midtstopper issue.

En tysk Sergio Ramos som tåler å stå hele sesonger, for oss kan dette være en drømmespiller for både Klopp og Solskjær.

Les: Solskjær husker godt da poeng mot Arsenal avgjorde alt