Adama Traore

Det har vært svært imponerende å følge utviklingen til den tidligere Barcelona spilleren Adama Traore, ikke bare en fysisk forvandling, men også i spillestil. Muskelbunten er rask, kreativ og målfarlig, men denne sesongen ute av form og litt lei av Wolverhampton som «aldri» blir en Champions League klubb.

I sommer var han nær å bli solgt, men ingen var villige til å bla opp Wolverhampton sitt prisforlangende på 50 millioner pund, (litt over 600 millioner kroner).

Les: Djurgården jakter norsk høyreback

Nå har både Liverpool og Tottenham fått en gigantisk rabatt!

Liverpool teller på knappene om å å signere Adama Traore i januar, ettersom Wolverhampton Wanderers kan kutte opptil 32 millioner pund av spanjolens prislapp. – Dessuten er en januar overgang spesielt interessant i og med at både Sadio Mane og Mohamed Salah drar til Afrikamesterskapet. (16. januar til 7. februar)

Manager Jurgen Klopp er en stor beundrer av Traore, og når vingen kan komme til Anfield for så lite som 18 millioner pund har en overgang blitt svært spennende. Wolves må selge spillere før de kan bringe noen nye til Molineux, og Traore som er mistilpasset er en meget god kandidat.

Han har ennå ikke scoret eller registrert en assist i 15 kamper i alle konkurranser, normalt er Adama Traore en av fotballøyas beste til å sette igang raske kontringer, noe som passer perfekt inn i Klopp sin spissestil.

Selv om Liverpool ikke er den eneste klubben som har blitt koblet til Traore, ettersom Tottenham Hotspur var blant de som var ute etter hans signatur i fjor sommer. – Med en flytting til Nord-London ville Traore igjen spilt for tidligere Wolves-sjef Nuno Espirito Santo, før portugiseren ble sparket.

Den nye Tottenham manageren Antonio Conte forsøkte å hente Adama Traore til Chelsea tilbake i 2017.

Traore skjønner selv det er utfordringer, som han skriver i dette innlegget på Instagram: «God gives his worst battles to his best warriors. 🤲🏾»

Foreløpig vil fokuset for Traore være på Wolves’ kommende Premier League-kamp, ​​som ironisk nok er mot Liverpool på lørdag.

Les på Engelske Klubber: Kalvin Phillips sier nei takk til Manchester United