Jude Bellingham

Til alles overraskelse var Liverpool villige til å sette klubbrekord for en spiller da de i januar 2018 hentet Virgil van Dijk fra Southampton for 75 millioner pund. – Nederlenderen ble samtidig tidenes dyreste forsvarsspiller.

Mirror skriver at Liverpool er villig til å sette rekord igjen, denne gangen uten at det overrasker noen. Jude Bellingham er en av verdens mest ettertraktede spillere om dagen. Den 18 år gamle midtbanespilleren er lagkamerat med Erling Braut Haaland i Borussia Dortmund.

Les på F7: Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Det finnes ikke en eneste klubb i England som ikke er interessert i å hente hjem den tidligere Birminghamspilleren, likevel er listen kort, for det kommer til å koste flest.

Manchester United, Chelsea og Manchester City har så langt satt ca en milliard på is i påvente av at overgangsvinduet snart åpnet.

Liverpool skal være villige til å sprenge klubbens overgangsrekord, manager Jürgen Klopp skal ha fått klarsignal til å bruke 90 millioner pund, som oversatt til norsk er litt over en milliard kroner.

Les: Levante fortsetter å signere managere i imponerende høyt tempo

Engelsk presse skriver at Klopp skal være interessert i å forsterke midtbanen med ungt blod. James Milner, Thiago og Jordan Henderson er alle er over 30 år. I tillegg er både Fabinho og Alex Oxlade-Chamberlain 28 år. – Vi vet at Jude Bellingham er svært attraktiv uavhengig av hvor gamle de andre midtbanespillerne i klubben er.

Les på Engelsk Fotball: Manchester United har ansatt arbeidsledige Chris Armas

Tysk presse skriver at et salg kan være aktuelt for Borussia Dortmund, med en milliard inn fra en engelsk klubb blir det lettere å ha stor nok økonomi til å beholde Erling Braut Haaland en sesong til.