«Liverpool løy til meg»

205
Ryan Kent

Det kan selvsagt virke litt sutrete når alt ordnet seg til slutt for Ryan Kent, men han følte vel et behov for å fortelle oss alle at han ikke følte seg bra behandlet av Liverpool.

Den 22 år gamle kantspilleren har bare fått en kamp for Liverpool og ble før sist sesong sendt på utlån til den Skotske storklubben Rangers. – Det har gått veldig bra, såpass bra at Ryan Kent ønsket å bli værende på en permanent deal og såpass bra at Liverpool var i sterk tvil om de skulle la han dra.

Les: Uggen etter Ole Gunnar Solskjær torpederte overgang og 5 millioner i ukelønn

Det som irriterte han mest var at etter sist sesongs utlån var han i sommer en del av troppen, men da de største profilene kom tilbake fra sommerferie ble det ikke benken engang. – Dette var samtidig som han måtte se sine «egentlige» lagkamerater i Rangers spille sine første kamper i sesongen på TV.

– Først på overgangsvinduets siste dag ble det en avtale med Rangers, noe Ryan Kent er takknemlig for, men samtidig irritert over at det tok så lang tid og at det var stor avstand mellom hva som ble sagt fra Liverpool sin side og virkeligheten.

Les på Popidol: R.E.M gir i dag ut låten «Fascinating» hvor alle inntektene går til Bahamas ofre

«Det var veldig tøft. Jeg måtte være mentalt sterk fordi når du fikk beskjed om å gjøre en ting, men det viser seg at du har blitt løyet til og det skal ikke skje, det er vanskelig å ta», sa Kent til Sky Sports.

«Jeg måtte bare holde meg i form ved å trene for meg selv. Jeg måtte sørge for at jeg holdt meg skarp og ventet på riktig mulighet. Jeg er ikke bitter nå, for det jeg ønsket meg fra starten skjedde, og jeg er fornøyd».

«Imidlertid vil jeg gjerne ha vært med helt fra starten, fordi det var vanskelig å se kampene på TV og ønske at du var en del av dem. Men nå er jeg glad for å være tilbake og gleder meg til å komme i gang».

22 år gamle Kent nådde en enkelt kamp for Liverpool mens han spilte 43 kamper for Rangers.