Ole Gunnar Solskjær (foto: united, twitter)

Det er ikke slik at den franske midtbanespilleren Paul Pogba lider nød på lønna som Manchester United byr på, men den franske søkkrike klubben Paris Saint-Germain har enda større lommer.

Rett før sommerens overgangsvindu stengte, omtrent samtidig som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær hadde bestemt seg for å bygge laget rundt Paul Pogba og la Romelu Lukaku gå.

Les: New York Times: Arsene Wenger har fått ny jobb

Parisklubben og Paul Pogba skal ha vært enige om en ukelønn på 429 000 pund, ca 5 millioner kroner ifølge The Sun. – Den semioffisielle forklaringen var at Neymar overgangen til Barcelona eller Real Madrid gikk i vasken, men våre kontakter i Paris avkrefter det, de var klare for Paul Pogba uavhengig av Neymar.

Paul Pogba skal de første dagene ha vært uggen på Ole Gunnar Solskjær for at han satte foten så tydelig ned for en overgang, men skal nå ha innfunnet seg med situasjonen og faktisk være fornøyd med å ha fått en så sentral posisjon på laget.

Les på Popidol: Se trailer: The Mandalorian kommer til å dra Star Wars fans til Disney +

Ekspertene mener nå at hvis prosjektet til Ole Gunnar lykkes og at trepoengerne kommer tettere vil den franske superstjernen være på Old Trafford lenge.

Etter en treg start på sesongen ligger Manchester United på en 8.plass, landslagspausen er snart over og på lørdag tar de imot Leicester.