(foto: liverpool, twitter)

Den senegalesiske spissen nåværende avtale utløper i 2023, og Liverpool er avslappet om situasjonen til tross for spekulasjoner i media den siste uka.

Liverpool planlegger å gjenåpne samtaler med Sadio Mane om fremtiden etter sesongen, etter flere rapporter om interesse fra både Bayern München og Barcelona.

Det ble rapportert denne uken at Bundesliga-mesterne, hadde gjort 30-åringen til et hovedmål, mens en historie i den spanske avisen Mundo Deportivo tirsdag antydet at Mane nå var et seriøst alternativ for Barcelona, ​​og at tidligere Southampton mann ville vært ivrig på å flytte til La Liga.

Kilder i Liverpool insisterer på at de er avslappet om situasjonen, med samtaler mellom klubben og Manes agent, Bjorn Bezemer, planlagt etter sesongen.

Bezemer har et nært forhold til Julian Ward, de rødes blivende sportsdirektør. Han var sammen med Ward og andre klubbledere på den nylige Champions League-kampen i Villarreal, og det er usannsynlig at historiene som linker Mane bort fra klubben er et triks for å presse Liverpool inn i kontraktsforhandlinger.

LES: West Ham vil ha Arsenal-helt

Mane har på sin side insistert på at han ønsker å konsentrere seg om fotballen sin for øyeblikket, mens Liverpool fortsatt jakter flere titler. De møter Aston Villa i Premier League i kveld, før de møter Chelsea på Wembley i FA-cupfinalen på lørdag. Senere denne måneden skal de spille Champions League-finale i Paris mot Real Madrid.

På dette stadiet har det ikke vært noen indikasjon, offentlig eller privat, på at Mane søker en ny utfordring.

Han er fornøyd på Merseyside, selv om han naturligvis er klar over at flere av Europas toppklubber holder et øye med situasjonen hans.

Og mens Bezemer skal ha møtt Hasan Salihamidzic, Bayern Münchens sportsdirektør, forrige helg, er det underforstått at de tyske gigantene ikke skal prøve seg på Mane i sommer.