Daily Mail melder at West Ham United er klare til å dra nytte av Eddie Nketiahs kontraktssituasjon, og de er i favoritter til å skikre spissen hvis han ikke forlenger med Arsenal.

Nketiahs avtale går ut neste måned, selv om det er planlagt et nytt møte mellom hans representanter og Arsenal for å se om de kan finne en løsning.

Football.London skrev denne uken at Arsenal er fortsatt optimistiske om at Nketiah vil signere en ny kontrakt og bli på Emirates Stadium, til tross for at han avviste tilbudet om å forlenge tidligere denne sesongen.

Nketiahs kontrakt har blitt mer mer aktuell nå sien 22-åringen har scoret fire mål på fem kamper fra start – flest Premier League-starter på rad han noen gang har gjort.

Eddie Nketiah prøver å forklare det internasjonale «Ring meg» signalet med at han ville ringe speakeren.

Nketiah har vært laget store helt de siste ukene og hans scoringer har bidratt mye til å hjelpe Arsenal tilbake i Champions League.

Men det store spørsmålet er om de kan overbevise ham om at han får starte og spille nok kamper neste sesong, siden en ny spiss står øverst på ønskelisten til Arteta.

Charles Watts skriver for Goal.com at Nketiah har avslått en rekke forsøk på å forlenge kontrakten, og ytterligere samtaler er ventet i løpet av de kommende ukene før han bestemmer seg for om han skal bli eller gå.

rystal Palace er også interessert i Nketiah, i tillegg til Brighton og West Ham. Moyes og West Ham er på desperat spissjakt og har store ambisjonr

Hvis Nketiah går til en Premier League-klubb, vil Arsenal motta et kompensasjonsgebyr fastsatt av et domstol – som en ung tidligere akademispiller – til tross for at kontrakten hans har gått ut.