Reinier Jesus på besøk hos det alle trodde skulle være hans fremtidig arbeidsgiver

Det ser ikke lyst ut for Real Madrid om dagen, klubben har giret opp søken etter verdens største talenter og nå legger Liverpool hindringer i veien. Liverpool manager Jürgen Klopp er mer fristende for Reinier Jesus enn kaoset på Santiago Bernabéu.

Det hjelper ikke La Liga-gigantene at de røk ut av Champions League på tirsdag kveld med sjokktap 4-1 hjemme mot Eredivisie laget Ajax.

Les: UEFA har gransket Uniteds seier over PSG

Real Madrid er i praksis ute av gullkampen, mye skal til for at ikke Barcelona henter hjem den. Real Madrid sin sterke president Florentino Perez har kommet under press etter Cristiano Ronaldo ble Juventus spiller og kaoset for fulgte etter Zinedine Zidane sluttet som manager. -Presidenten må gjøre det eksepsjonelt godt i sommerens overgangsvindu for at ikke hans posisjon i klubben vil bli alvorlig truet.

En spiller de er veldig interessert i, som L’Equipe, skriver er den 17 år gamle angripende midtbanespilleren Reinier Jesus – for tiden spiller for Flamengo i Brasil.

Det finnes nesten ikke en klubb som har råd til å cashe ut utkjøpsklausulen som Flamengo har satt i Reinier Jesus som ikke har meldt sin interesse. I køen av interessenter står Paris Saint-Germain, Roma, Juventus og Manchester City.

Jesus har en kontrakt med Flamengo til 2021, en kontrakt de klokelig forlenget for et år siden da verden begynte å få øyene opp for supertalentet.

L’Equipe skriver at Liverpool og Paris Saint-Germain er foran Real Madrid og resten av klubbene i kampen om tenåringen.

Les: Velger å selge verdens dyreste keeper