Hva sier du, Jürgen? (foto: rangers, twitter)

Første sesongen til Steven Gerrard endte uten trofer. Denne sesongen har ting virkelig begynt å løsne for Ranagers med to poeng bak erkerivalen Celtic etter femten kamper. I tillegg har klubben god fart i Europaligaen, der ett poeng mot Young Boys på torsdag kan sende skottene inn blant topp 32. Så hva skjer fremover med Gerrard?

Det er riktignok bare 18 måneder siden 38-åringen kom til Glasgow og signerte fireårskontrakt, men nå jobbes det hardt for at Rangers skal beholde manageren som skal lede dem inn i en ny og stor æra (Les: Sette fordømte Celtic skikkelig på plass)

Les: Aubameyang ønsker å forlate Arsenal

«Alle» vet at Gerrard er tiltenkt en rolle i Liverpool når den dagen kommer, noe som har fått Rangers til å bygge skott rundt Gerrard.

Ifølge The Mirror kommer klubben til å skyve en langtidskontrakt over bordet til Gerrard, rett før Rangers møter Celtic i Ligacupfinalen på søndag.

Les på Popidol: 14 sekunder som skal gi deg lyst til å se James Bond

Den engelske avisen hevder kontrakten har årstallet 2024 som utløp.

Vi håper virkelig Gerrard får tid på seg til å bygge opp erfaring – og Rangers – men tenker vårt om at han skal signaliserer til Liverpool at han er utilgjengelig de neste fem årene.

Det vil si, hvis det ikke er det nettopp disse årene Jürgen Klopp bestemmer seg for å lede Liverpool.

Les: Mourinho nektet å reise hjem etter United-tapet