Det meste denne mannen rører blir til gull om dagen. (foto: liverpool, twitter)

For litt over tre måneder siden dro Luis Diaz på seg Liverpool-drakta. Umiddelbart spilte han seg varm på Klopps tittel-kandidatlag, I semifinalen i Champons League mot Villareal ble han hedret som gamechanger da Liverpool lå under 2-0 og kolombianeren kom inn på banen i andre omgang. Først Diogo Jota, så Diaz. For en teft Liverpool har på overgangsmarkedet! Ikke rart vi blir spente på Carlos Soler.

Valencia-kapteinen er forventet på vei bort fra klubben etter å ha røket uklar med manager José Bordalas. 25-åringen har en utkjøpsklausul på 50 millioner euro, men med kontraktsutløp i 2023 tvinges Valencia inn i forhandlinger med beilere. Og de er det nok av.

Les: Supporteren med 24 sesonger på San Bernabeu gjorde sin livs største tabbe

Ifølge Sport er Atletico Madrid og Juventus interessert i å signere den sentrale midtbanespilleren, men det er Barcelona og Liverpool som kniver først i køen. Tidligere denne uken hevdet AS at Barcelona faktisk hadde blitt enig om en Soler-signering, noe Valencia kjapt gikk ut og avkreftet. Ifølge Sport har Liverpool fått signaler om at de er i posisjon til å lande en avtale om overgang. Beløpet det snakkes om er på rundt 33 millioner euro.

Les på Engelske klubber: Arsenal har blinket ut et ekstremt forsvarstalent i Serie A som kan løse situasjonen

Valencia jobber likevel med å binde Soler til en forlengelse, men med The Quadruple-kandidat Liverpool bankende på, skal bli hardt å overtale kapteinen om å stenge døra for Klopp.

Etter å ha sett teften til Liverpool det siste året, kan vi ikke annet enn glede oss til signeringen hvis Liverpool klarer å riste av seg Barcelona. Luis Enrique har også fått øynene opp for 25-åringen, der debuten på den spanske landslaget kom i september 2021 (har nå 6 kamper og 2 scoringer).

Les: BBC: United-spiller orker ikke engang å ta en prat med ten Hag