Vet bedre enn å hvile på laurbærene. (foto: liverpool, twitter)

Overgangsryktene florerer som vanlig, og med alt annet stengt blir det ikke noen færre spekulasjoner om fremtidige bevegelser på transfermarkedet. Men dette Liverpool-ryktet er interessant og verdt å merke seg.

Det er den Milan-baserte avisen Libero som hevder Liverpool har opprettet kontakt med Marcelo Brozovics representanter.

Les: Ser ut som James Maddison har bestemt seg

De fleste husker den kroatiske landslagsspilleren da han spilte hele kampen mot de tre løvene, og bidro til å sende England hjem fra VM 2018 etter semifinalen.

Brozovics oser av selvtillit og rutine, og har vært udiskutabelt alternativ på midtbanen for Antonio Conte hele sesongen. På 32 kamper har 27-åringen også bidratt med 3 scoringer og 5 assists (og en spesielt intelligent redning av skuddet til Suarez).

Med to år igjen av kontrakten har Inter-manageren ingen planer om å slippe Brozovic, men det ryktes om en utkjøpsklausul som skal ha fått Liverpool på banen.

Rundt 670 millioner kroner.

Les: Manuel Neuer: «Det er ikke dette Bayern jeg kjenner»

For Liverpool er dette fullt overkommelig, selv i kaostidene vi er i – og har foran oss.

ifølge den italienske avisen jobbes det intensivt i Milano for å overtale midtbanekrigeren til å signere forlengelse med Inter – uten en plagsom utkjøpsklausul.

Den tidligere Dinamo Zagreb-splleren kan gi Klopp nok en kapasitet til nr. 6-rollen i tillegg til Fabinho og Jordan Henderson.

Vi tror Conte kommer til å bite seg fast i beinet til Brozovic og nekte Liverpool innpass, men når både spiller og utkjøpsklausul «stemmer» for Liverpool, er ikke dette ryktet av de urealistiske. Tvert i mot.

Les: Roma har knust Totti