(c) La Liga: Ousmane Dembélé

Liverpool er ikke lenger interessert i å signere Ousmane Dembele, men spissen forlater Barcelona i sommer. – Dembele har lenge vært koblet med et overgang til Premier League etter han opplever en synkende popularitet på Camp Nou. Liverpool var i «pole posisjon», foran Manchester United.

Bildet ser imidlertid ut til å ha endret seg, den spanske fotballeksperten Guillem Balague avslørte at Liverpool ikke er laget for Dembele.

Les: Aston Villa-kaptein Jack Grealish ber folk finne frem saltbøssa

«Dembele trenger å gå tilbake til sitt nivå, skadene har vært veldig alvorlige, veldig, veldig ofte,» siteres han av Express. Han er på sin tredje sesong i Barcelona, ​​og statistikken er ikke fantastisk.

”Det var spørsmålstegn om hans evne til å tilpasse seg Barcelona og å være profesjonell, og disse spørsmålstegnene forblir selv om han har forbedret mye på ernæring og alt annet.

«Han er ikke en spiller for Liverpool, men Barcelona vil være vid åpne for tilbud til sommeren.»

Dembele står igjen på sidelinjen med en skade – noe som gjorde at Barcelona kunne fullføre nødsigneringen av Martin Braithwaite fra Leganes – denne hendelsen øker bare klubbens overbevisning om at det er rett tid å la ham gå.

Imidlertid er Liverpool utelukket for en signering – Dde røde er i avanserte samtaler for å signere et annet langsiktig mål, Timo Werner fra RB Leipzig.

Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekol har hevdet at Werner “favoriserer en flytting til Liverpool”. Vi kan ofte lese om at de har tenkt å møte hans frigjøringsklausul på 50 millioner pund kan bli aktivert – selv om det fremdeles er en hindring å overvinne.

Les: Jobber for å hente Ole Kristian Selnæs

Gazzetta Dello Sports Nicolo Schira skriver Liverpool har presentert et kontraktstilbud til Werner verdt € 8m en sesong fram til 2025.

Hva nå Ousmane Dembele? – Den franske superstjernen har vært forsiktig med å uttale seg om fremtiden, men det går rykter om at han hvis Premier League går i vasken ønsker seg en retur til fransk fotball. Der er det imidlertid bare en klubb med økonomi til å signere han og det er ikke hans ungdoms klubb Rennes.