(c) bilde: RBKmedia: Ole Kristian Selnæs

Det var vanskelig å tro for kort tid siden at det virus utbrudd skulle gi Rosenborg en fordel, men slik ser det faktisk ut. -Ole Kristian Selnæs er hjemme i Norge etter han fikk lov til å forlate sitt kinesiske lag på treningsleir mens alle kinesiske spillere ble plassert i karantene.

Sportssjef i RBK, Mikael Dorsin, forteller til Eurosport at klubben nøye følger med på situasjonen rundt Ole Selnæs og at han selv prater med han jevnlig.
«Jeg kjenner Ole ganske godt, så jeg snakker med han ganske ofte»

Sportssjefen forteller det hadde vært brillefint med et lån frem til sommeren.

Han er klar på at å få inn Ole Selnæs (25) på et eventuelt lån fram til sommeren hadde vært meget gunstig for trønderne.

Les: Ole Kristian Selnæs er fristilt

– Vi følger med hele veien. Det er klart det hadde vært veldig interessant for oss, sier han.

Rosenborg har ikke snakket med Shenzhen, som per nå er 25-åringen sin kinesiske klubb. Det har ikke vært noe særlig direkte kontakt med klubben, men det har vært litt via-via.

«Det er mange ting som skal klaffe. Jeg tror ikke det er så enkelt for han å finne seg en klubb», forteller Dorsin.

«Han tilhører fortsatt dem. Jeg regner med klubben hans vet at han trenger fast spilletid, så det er derfor vi har diskutert et potensielt utlån».

«Vi prøver å følge med på situasjonen og om det skulle passe han. Skulle det bli lån, så blir det ikke flere enn ti kamper eller noe sånt fram til mai»

Les på Popidol: Donald Trump driter seg ut når han prøver seg på Indias største stjerne