Har null problem å fylle opp benken med svingode spillere. (foto: liverpool, twitter)

Det er fortsatt usikkerhet rundt Dejan Lovrens fremtid på Anfield, samtidig som Klopp mer eller mindre har kommunisert til Liverpool-supporterne at det ikke blir mulighet for noen store signeringer i disse virustider.

Så hva blir løsningen hvis behovet dukker opp de kommende ukene?

Ifølge Mundo Deportivo har Liverpool funnet en ideell løsning i urugayaneren Leandro Cabrera.

Les: City henter frem den Store planen – nok til å stanse Liverpool

Midstopperen ble hentet til Espanyol fra Getafe så sent som i januar, men forutseende nok skal 29-åringen ha puttet inn en klausul som skal redde ham fra spill på nestøverste nivå i Spania – som Espanyol dessverre nå har gjort seg fortjent til.

Den spanske avisen hevder klausulen tillater Cabrera å forlate Espanyol på utlån, så lenge denne klubben dekker årslønna på rundt 30 millioner kroner.

Les på Popidol: Kastet ut av nattklubb

Midtstopperen har tatt the grand tour i Spania etter at han kom til Europa i 2009, og har blant annet spilt for Atletico Madrid, Real Madrid B, Zaragoza og Getafe.

Lovren er alt annet enn happy med å være fjerdevalget på Anfield, en mulighet Cabrera sikkert tar imot med åpne armer. Når Liverpool i tillegg kan spare rundt 30 millioner kroner i lønnsinntekt til 4. mann i rekken, nærmer vel dette seg en no-brainer?

Det vil si, hvis Dejan Lovren ikke finner motivasjonen til å kjempe videre og bidra til å presse kollegaene i Liverpool til å kjempe om hvert eneste minutt med spilletid.

Liverpool trenger deg, Lovren.

Les: Neville: Tre endringer som har gjort United mer komplett