Vær tålmodig.

Det er ikke nødvendigvis årets resultater som bekymrer Liverpool mest om dagen, sjefene på Anfield er overbevist om at så lenge Jürgen Klopp får tilbake motivasjonen og ikke lar seg friste av «drømmejobben» vil han klare å snu skuta og igjen bringe dem inn på vinnersporet.

Etter den 53 år gamle tyskeren overtok managerstolen i 2015 har store ting skjedd. – Jürgen Klopp passet perfekt inn i den kulturen de hadde søkt etter i lang tid, Liverpool hadde fått en empatisk, taktisk sterk og overraskende for mange en humoristisk leder som på unikt vis bygget opp et lag rigget for suksess. – Det har blitt både Premier League og Champions League pokaler. De siste ukene har vi kunne se en krasj for Liverpool som nå definitivt er ute av kampen om seriegull. (Er i åttendelsfinalen i Champions League)

Les: Zuccarello med best ever!

Daily Mirror skriver at det er en økende bekymring i Liverpool for at Klopp vil si ja til å etterfølge Joachim Löw som landslagssjef for Tysklands A-landslag. Klopp sies å være det tyske fotballforbundets førstevalg (selvsagt), selv om Löw har en avtale etter verdensmesterskapet i 2022 kan det skje før. – Hvis Klopp drar, er Liverpool legende Steven Gerrard er et alternativ.

Steven Gerrard har denne sesongen bevist han har evner også som manager, han overtok Rangers i Skottland i 2018. Denne sesongen ser han ut til å lede det klassiske laget til den første serietittelen siden 2011 til stor frustrasjon for Celtic.

Les: Tuchel: Cavani og Giroud er i egen klasse