Bliiii! (foto: united, twitter)

Thomas Tuchel har trent to av verdens beste avsluttere, og har forklaringen på hvorfor 34 ikke er noen alder for karer som Cavani og Giroud.

Før Champions League-kampen mot Atletico Madrid fikk Thomas Tuchel spørsmålet om Girouds fremtid på Stamford Bridge. Da kom standardsvaret: Alle må bevise at de… bla, bla, bla. Etter akrobat-scoringen som ga Chelsea seieren som kan bety CL-kvartfinale i Tuchels første halve sesong, er det ingen bla, bla-beskrivelse av Girouds kapasitet lenger.

Les: Mens maktkampen hos Barcelona intensiveres fortsetter Xavi å sanke titler

Thomas Tuchel er tydeligvis i det gode hjørnet etter ni kamper uten tap for sin nye arbeidsgiver, for også Edinson Cavani tas med i Tuchels tale om kroppsfett, ofringsvilje og avslutninger.

-Nå de bytter drakt, så ser du hvor god form de er i. Olivier er i 100 % god form med null kroppsfett, og det samme gjelder Edinson. Som nier bekymrer de seg alltid for laget, og er klare for å ofre seg og forsvare. Det er et karaktertrekk de begge har, sier Tuchel på fredagens pressekonferanse.

Les på F7: Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Som fortsetter med superlativene.

-De er begge fremragende avsluttere i feltet. Begge er kvalitetsangripere der deres form og selvdisiplin er nøklen til suksessen deres, avslutter Tuchel.

Virker som den siste seieren har tint opp den ellers så kalde tyskeren. Men rett har han, uten tvil.

Les: 90min: United dytter inn 3 United-spillere og 240 millioner kroner i byttehandel