Virgil van Dijk får sterk kritikk fra landsmann og legende, Marco van Basten (foto: liverpool, twitter)

Liverpool vant 3-1 mot Crystal Palace på Selhurts Park og henter inn to poeng på Manchester City i toppen av Premier League-tabellen.

Det var en eksplosiv start fra Jurgen Klopps menn da Virgil van Dijk og Alex Oxlade-Chamberlain 2-0 etter bare en halv time. Men Crystal Palace kom tilbake og reduserte etter mange gode sjanser. Odsonne Edouard scoret et fortjent mål for london-laget 10 minutter etter pause.

The Mirror: Pep Guardiola i møte om ny trenerjobb

Palace jaget for utligning, men måtte betale for sine misbrukte sjanser, da Liverpool ble tildelt en sen straffe etter en langvarig og omdiskutert VAR-sjekk – og det var en kontroversiell avgjørelse da Vicente Guaita og Diogo Jota kolliderte inne i området. Etter en sjekk på VAR-monitoren, valgte dommer Kevin Friend å peke på 11-metersmerket. Fabinho satte straffen sikkert i mål.

SISTE: Christian Eriksen nærmer seg comeback

Dermed er Liverpool ni poeng bak City, med en kamp mindre spilt. Liverpools keeper, Alisson Becker, ble kåret til banens beste og det sier mye om hvor mange sjanser Crystal Palace hadde i perioder av kampen.

Manchester City brøt sin seiersrekke på tolv kamper og spilte 1-1 mot Southampton lørdag.